Alumier MD

Alumier MD

Alumier MD - Professionell hudvård

 

Alumier MD är ett varumärke inom professionell hudvård som grundades av en grupp erfarna hudläkare och forskare. Varumärket står för vetenskapligt baserade, effektiva och skräddarsydda hudvårdsprodukter och behandlingar.

Alumier MD’s filosofi bygger på att varje person har en unik hudtyp och behöver därför en individanpassad hudvårdsrutin. Deras produkter är utvecklade med hjälp av den senaste forskningen inom hudvård och innehåller högkoncentrerade aktiva ingredienser för att ge optimala resultat.

Företaget har ett brett utbud av produkter som riktar sig till olika hudtillstånd och behov, såsom acne, åldrande, pigmentering och känslig hud.

Alumiers produkter är formulerade med en inställning till ren vetenskap, fria från parabener, ftalater, sulfater, färgämnen och konstgjorda dofter. De har faktiskt förbjudit över 1300 tveksamma ingredienser och följer stränga EU-regler. De hämtar ingredienser från hållbara och etiska leverantörer och strävar efter att se till att produkterna är de renaste  som finns tillgängliga för dig, utan att kompromissa med transformativa resultat.

Alumier MD strävar efter att erbjuda hudvård som är säker, effektiv och skonsam.

 

Om du önskar att skaffa ett eget konto hos Alumier MD för att handla deras produkter behöver du vara registrerad på en klinik, det kan du göra genom att registrera dig här:

         

Vill du ha hjälp med att få en skräddarsydd hudvårdsrutin? Boka din kostnadsfria konsultation här:

  • Få tips och inspiration för vacker hy!
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

Kom igång med din behandling

Upptäck ditt bästa jag.

Boka en rådgivning hos Beautyculture by Janine idag.