HArmonyCa Uppsala

HArmonyCa

HArmonyCa™ - En hybridinjektion

HArmonyCa representerar en innovativ injektionsbehandling som förenar volymförstärkning och hudförbättring på ett helt nytt och unikt sätt, detta tar skönhetsvården till en helt ny dimension. Denna banbrytande hybridinjektion kombinerar två kraftfulla ingredienser – kalciumhydroxiapatit (CaHa) och hyaluronsyra (HA).

Kalciumhydroxiapatit är ett ämne som används i estetiska medicinska behandlingar, främst för att återställa volym och struktur  i huden. När den injiceras i huden fungerar kalciumhydroxiapatit genom att stimulera kollagenproduktionen. Kollagen är ett protein som ger huden dess struktur och elasticitet. Genom att öka kollagenet bidrar kaxlciumhydroxiapaptit till att jämna ut rynkor och veck, samt återställa förlorad volym.

Hyaluronsyra är en substans som finns naturligt i huden och fungerar som en fuktbindande molekyl. Vid injektions behandlingar används hyaluronsyra för att fylla ut rynkor och öka hudens volym. Det lockar till sig vatten och ger huden ett återfuktat och spänstigt utseende genom att fylla ut utrymmet under huden

Genom att använda HArmonyCa får du inte bara omedelbart lyft från hyaluronsyran, utan även långsiktiga fördelar genom kalciumhydroxiapatit som stimulerar kroppens naturliga kollagenproduktion. Denna dubbelverkande behandling ger synliga resultat  direkt efter behandlingen samtidigt som den främjar långsiktig hudförbättring. Idealisk för de som strävar efter att återställa volym, förbättra hudens elasticitet samt minska rynkor.

HArmonyCa passar särskilt bra för personer med  åldrande hud som söker hudförnyelse och en påtaglig förbättring av hudkvalitet och yta. Med HArmonyCa kan du förvänta dig en komplett och effektiv  behandling med enastående estetiska resultat.

Pris: från 10000 kr

 

 

 

  • Få tips och inspiration för vacker hy!
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

Kom igång med din behandling

Upptäck ditt bästa jag.

Boka en rådgivning hos Beautyculture by Janine idag.