Hyperhidros - Svettbehandling

Extrema svettningar kan vara påfrestande och generande vilket medför en försämrad livskvalité där man ibland medvetet undviker sociala situationer. Med hjälp av injektionsbehandlingar med muskelavslappnande medel kan överdrivna svettningar effektivt behandlas.

Svettbehandling Uppsala

Hyperhidros – överaktiva svettkörtlar

Det medicinska namnet för kraftiga svettningar som sker utan intensiv fysisk aktivitet är Hyperhidros. Det beror på överaktiva svettkörtlar, orsaken till överaktiva svettkörtlar är okänd. Oftast debuterar det i tonåren och i 50% av fallen är det medfött. De vanligaste områdena som man svettas mest på är i armhålorna, handflatorna och på fotsulorna. Andra orsaker till överdriven svettning kan bero på hormonella förändringar i kroppen eller olika sjukdomar.

Hur fungerar en svettbehandling med injektioner?

Med hjälp av Muskelavslappnande medel blockeras svettkörtlarna under några månader vilket förhindrar överdriven svettning, därefter behövs ny behandling. Effekten förlängs efter varje behandling då svettkörtlarna inte återfår sin fulla aktivitet mellan varje injektionsbehandling. Resultatet är mycket säkert och ger inga allvarliga biverkningar.

På Beautyculture lär vi känna dig som kund så att vi tillsammans kan skapa behandlingsplaner som förstärker din unika skönhet och passar din livsstil. Allt med hjälp av de senaste behandlingsmetoderna, högsta kvalitet och din säkerhet i fokus.

Välkommen att boka en gratis konsultation!

  • Få tips och inspiration för vacker hy!
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

Kom igång med din behandling

Upptäck ditt bästa jag.

Boka en rådgivning hos Beautyculture by Janine idag.