Leverantörer

alex

Dermaceutic

Dermaceutic är ett franskt hudvårdsvarumäke som är utvecklat av ett team biokemister, hudläkare och estetiska kirurger för att behandla hudproblem så som hyperpigmentering, akne och tecken på åldrande.

Dermaceutics produkter hjälper till att förbereda, optimera och reparera huden, samt förlänger resultatet av estetiska behandlingar såsom laser, fillers och peeling. Dermaceutic var bland de första att börja utveckla produkter med ingredienser som hyaluronsyra, stabiliserat C-vitamin och glykolsyra. Sedan dess har de varit ledande inom branschen när det gäller att upptäcka nya effektiva kombinationer av ingredienser inom estetisk dermatologi.

Samtliga produkter testas i kliniska prövningar för att säkerställa effektivitet och säkerhet.

Victus Medical Clinic

Victus Medical Clinic är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger. Företaget har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett decennium.

Solution by Victus är en hudvårdsserie där fokus har legat på att hudvårdsrutinerna ska kännas enkla och givande. Serien är framtagen baserad på åsikter från experter, hudterapeuter och slutkunder, och alla tänker vi likadant: enkelhet och resultat!

IBSA

På grund av sin omfattande vetenskapliga kunskap när det kommer till hyaluronsyra har IBSA lyckats ta fram en ny patenterad teknologi, bestående av stabiliserade hybridkomplex, som möjliggör en förhöjd koncentration av hyaluronsyra: 64 gram i en 2 ml spruta. Ett genombrott för hyaluronsyra då ingen annan produkt har klarat detta tidigare. Samtidigt är Profhilo en högt renad, naturlig hyaluronsyra som inte innehåller några kemikalier (tvärbindningsmedel) att modifiera strukturen, vilket minskar risken för biverkningar.

Profhilo är en filler med syfte att remodellera hudstrukturen, och för att utnyttja produktens unika egenskaper till fullo har IBSA tagit fram en ny behandlingsteknik kallad Bio Aesthetic Points, BAP. Detta innefattar fem injektionspunkter på vardera sida av ansiktet, som är noga utvalda för att minimera riskerna och maximera spridningen. Resultatet är generellt förbättrad hy i ansiktet med ökad fasthet, elasticitet och lyster, samt reducering av de mest ytliga rynkorna till de djupa nasolabialvecken.

Mimass

Mimass är ett familjeföretag som etablerade sig i skönhetsbranschen 2012 med en kombination av kunskap inom terapeutyrket i kombination med ett affärsmässigt fokus.
I vårt sortiment har vi samlat produkter och behandlingsutrustning som har till mål att bidra till en ökad konkurrenskraft för våra samarbetspartners.

Mimass grundfilosofi bygger på ett långsiktigt samarbete mellan kliniker och salonger tillsammans med oss som leverantör. där de gemensamma målet är att framgångsrika relationer med marknadens konsumenter.
I vårt sortiment finns varumärken som Cliniccare, Dr Kadir, Ett partnerskap med Pharmann, Aesthetech och vårt eget varumärke Selection by MIMASS.

Mimass samarbetar i dag med fler än 400 salonger på den svenska marknaden och har sedan 2012 utbildat fler än 500 terapeuter i de teknologier som vi erbjuder

Clinicare

Clinicare är en av de bästa professionella hudvårdsserierna i världen

Låg molekylär hyaluronsyra är en av de grundläggande komponenterna i CLINICCARE hudvård. Hyaluronsyra spelar en vital roll i metaboliska processer såsom cellinteraktion och -syntes. Det skyddar cellimmunitet och hjälper att förebygga infektioner. En av dess viktigaste egenskaper är dess förmåga att behålla fukt – upp till 1000 gånger vikten av syran själv.

Naturlig reparation av hudceller är direkt beroende av nivåerna av hyaluronsyra, som tyvärr minskar när du åldras. Detta gör huden mer känslig för gifter och alla processer som kräver hyaluronsyra försämras. Det är därför det är så viktigt att inkludera hyaluronsyra i antiaging formler.

Alltid nöjd!

Alltid lika nöjd – både med resultatet och bemötandet. Rekommenderas!
Karin Flyckt

Bästa salongen i Uppsala

Alltid så fint bemötande. Janine är så professionell och har en enorm erfarenhet. Jag litar på henne till 100%. Jag är alltid så nöjd efter varje besök!
Anna Björkholm

Proffsigt!

Proffsigt och kände mig väl omhändertagen, kommer tillbaka.
Maria Pettersson

Förändrat mitt liv!

Jag har gått till Janine och Linnea inte ens ett år men känns som om det förändrat mitt liv! Jag har varit lite rädd och skeptisk till skönhetsvård men jag har blivit så otroligt väl omhändertagen.
Chris Coulter

Så går det till

The Beautyculture Way

Du bokar tid

Inled med att boka en första konsultation där vi kan gå igenom dina unika behov. 

Konsultation

Under konsultationen berättar du om dina förväntningar och vi presenterar en lämplig behandling. 

Behandling utförs

Du är i trygga händer under hela behandlingen och tas om hand om auktoriserade experter. 

Du blir nöjd!

Grattis! Nu kan du njuta av resultatet. 

  • Få tips och inspiration för vacker hy!
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

Kom igång med din behandling

Upptäck ditt bästa jag.

Boka en rådgivning hos Beautyculture by Janine idag.