Mentorskap

Beautyculture by Janine mentorskap

Den estetiska branschen växer snabbt och behovet av utbildade injektionsbehandlare ökar. Nu startar Beautyculture och injektionssjuksköterska Janine Bichara ett unikt mentorskap som bygger på hennes mångåriga erfarenheter i skönhetsbranschen. Oavsett om du redan finns i branschen och vill utvecklas eller står i begrepp att ta steget in hjälper mentorskapet dig att bli en exceptionell behandlare.

Vi förstår vikten av gedigen kunskap inom anatomi, hantering av komplikationer, injektionstekniker och produktkunskap för att bli långsiktigt framgångsrik.

Vår vision med mentorskapet är att skapa långsiktigt framgångsrika företag inom den estetiska branschen och samtidigt minska risken för komplikationer efter utförd behandling. Med vår bakgrund både inom sjukvården samt ett gediget nätverk av framgångsrika entreprenörer har vi massor att erbjuda dig som vill driva företag inom skönhetsbehandlingar. Vi kommer med vår kunskap, erfarenhet samt ett gediget nätverk att lyfta legitimerad personal som kan det medicinska perspektivet inom estetisk medicin och som strävar efter utveckling och behöver stöd och kompetensutveckling i företagandet.

Beautycultures mentorskap bygger på metoden Hands-On. Det vill säga behandling av demopatienter där du i din egen takt lär dig olika behandlings och injektionstekniker under trygg och nära inriktad handledning av Janine. Under mentorskapet är allt fokus på dig och ditt lärande och du är vid varje tillfälle ensam adept med Janine Bichara. Hos oss blir du en exceptionell behandlare och en trygg och kompetent företagare inom estetik, där ingår även vår tydliga vision om att minska risken för komplikationer efter utförd behandling. Efter avslutat mentorskap finns det utrymme för feedback och fortsatt uppföljning.

Mentorskapets utformning planerar vi tillsammans utifrån din vision, dina förkunskaper och din finansiella situation. För att bli antagen till mentorskapet krävs att du är legitimerad sjuksköterska, läkare eller tandläkare samt, minst, har genomgått en grundläggande akademiutbildning inom skönhet/injektionsbehandlingar

Famgångsfaktorer

✅ Injektionskunskap
Grundläggande för att bli en skicklig behandlare är goda kunskaper kring människans anatomi, val av teknik samt lämplig produkt beroende på indikation.
I mentorprogrammet så går vi igenom de indikationer du önskar att fokusera på tex
läppar, käklinje, tinningar eller tear trough och tittar på passande tekniker och produkter. Vi går även igenom eventuella risker och komplikationer samt hanteringen av dessa.

✅ Marknadsföring
En avgörande framgångsfaktor för alla verksamheter är marknadsföring. Att identifiera målgrupper och anpassa sitt budskap därefter är en nödvändighet om du vill nå tillväxt. Vi kommer tillsammans att gå igenom din affärs och
marknadsplan samt ge vägledning kring hur du på bästa sätt når ut till potentiella kunder.

✅ Konsultations/säljteknik
En gemensam nämnare hos framgångsrika injektionsbehandlare är förmågan att konsultera och vägleda kunden i derasönskemål/problematik. Att identifiera behov och presentera skräddarsydda lösningar i form av långsiktiga behandlingsplaner har visat sig vara nyckeln till återkommande och lojala kunder. Vi erbjuder därför, i samarbete med
Nordic Medical Solutions Scandinavia och Victus Medical sälj/konsultationsträning för att utveckla dina kunskaper kring detta område.

Kostnad för 2 dagar ink produkter och modeller är 30 000 ex moms.

Kontakta oss för mer information samt kostnadsförslag:
www.beautyculture.se
janine@beautuculture.se
Telefonummer: 070-115 87 13

Mentorskap
Skönhetssalong Uppsala

Alltid nöjd!

Alltid lika nöjd – både med resultatet och bemötandet. Rekommenderas!
Karin Flyckt

Skönhetssalong Uppsala

Bästa salongen i Uppsala

Alltid så fint bemötande. Janine är så professionell och har en enorm erfarenhet. Jag litar på henne till 100%. Jag är alltid så nöjd efter varje besök!
Anna Björkholm

Skönhetssalong Uppsala

Proffsigt!

Proffsigt och kände mig väl omhändertagen, kommer tillbaka.
Maria Pettersson

Skönhetssalong Uppsala

Förändrat mitt liv!

Jag har gått till Janine och Linnea inte ens ett år men känns som om det förändrat mitt liv! Jag har varit lite rädd och skeptisk till skönhetsvård men jag har blivit så otroligt väl omhändertagen.
Chris Coulter

Så går det till

The Beautyculture Way

Skönhetssalong Uppsala

Du bokar tid

Inled med att boka en första konsultation där vi kan gå igenom dina unika behov. 

Skönhetssalong Uppsala

Konsultation

Under konsultationen berättar du om dina förväntningar och vi presenterar en lämplig behandling. 

Skönhetssalong Uppsala

Behandling utförs

Du är i trygga händer under hela behandlingen och tas om hand om auktoriserade experter. 

Skönhetssalong Uppsala

Du blir nöjd!

Grattis! Nu kan du njuta av resultatet. 

  • Få tips och inspiration för vacker hy!
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

Kom igång med din behandling

Upptäck ditt bästa jag.

Boka en rådgivning hos Beautyculture by Janine idag.