Ansiktsbehandling Uppsala

Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling

Vi på Beautyculture by Janine har en vision om att alltid kunna erbjuda våra kunder de mest resultatinriktade ansiktsbehandlingarna. Vår målsättning är att skräddarsy alla ansiktsbehandlingar efter kundens individuella önskemål och behov.

Oavsett vad du söker så har vi ett brett utbud av hudbehandlingar och ansiktsbehandlingar i Uppsala. Vi erbjuder allt från den klassiska ansiktsbehandlingen, till olika kemiska peelingar, borttagning av pigment och kärl, Örtpeeling, Plasma Pen och Microneedling m.m.

Ansiktsbehandling Uppsala

Behandlingar

Ansiktsbehandling Classic

70 minuter

Den här behandlingen rekommenderar vi som din förstagångsbehandling. Även om du är en flitig ansiktsbehandlingskund på andra kliniker, är första gången hos oss viktig för att vi skall kunna göra en professionell bedömning. Här lära vi känna dig och din huds behov. Behandlingen passar också utmärkt för dig som vill ha lite mer tid eller extra avkoppling.

I behandlingen ingår:
Rengöring, hudanalys, peeling, portömning med hjälp av ultraljud, lätt brynformning, massage, inslussning av mask med hjälp av ultraljud och avslutande produkter.

Pris: 1 250 kr

Ansiktsbehandling Skinrejuvenation

60 minuter

En behandling som med hjälp av laserljus stimulerar och aktiverar produktionen av kollagen i huden. Resultatet blir en jämnare hudton med slätare intryck, ökad spänst och flexibiltet samt synligt ny lyster.
Behandlingen ger omedelbart resultat, men görs med fördel i en kur om 4-6 ggr med 3 veckors mellanrum, för ett långvarigt/tydligare resultat.

I behandlingen ingår:
Rengöring, hudanalys, enzymepeeling, cellox 20 (laser), inslussning av mask med hjälp av ultraljud, samt avslutande produkter.

Pris första behandlingen: 2295 kr
Pris andra behandlingen: 2095 kr
Pris tredje behandlingen: 1895 kr (fortsättningsvis det fasta priset)

Uppgradera behandlingen med att lägga till reducering av kärl eller pigment i samma behandling för ännu jämnare hudton + 500 kr.

Ansiktsbehandling De Luxe

90 minuter

För dig som vill ha mer av det goda! I denna behandlingen ingår också brynstyling(färg och form) och LED-ljusterapimasken som återfuktar, förbättrar och föryngrar huden samt ger fyllighet och fantastisk lyster.

I behandlingen ingår:
Rengöring, hudanalys, peeling, portömning med hjälp av ultraljud, brynstyling (färg och form), extra lång och härlig massage, inslussning av mask, LED mask med infrarött ljus, booster och avslutande produkter.

Pris: 1 500 kr

Ansiktsbehandling Purify

60 minuter

En djup rengörande behandling som även kan göras på ryggen.
Den här behandlingen passar dig som känner dig oren i huden och behöver ”städa upp”. Här ligger fokus på rengöring!

I behandlingen ingår:
Rengöring, hudanalys, peeling, portömning med hjälp av ultraljud, inslussning av mask med hjälp av ultraljud och avslutande produkter.

Pris: 1000 kr

Ansiktsbehandling Gold touch

45 minuter

Omedelbara resultat med Gold Touch! Gold Touch verkar cellförnyande samt ger spänst och lyster i huden.
Via fina nålar belagd med 24 karat guld slussar vi ner aktiva näringsämnen i huden. Älskad av både hudterapeuter, sjuksköterskor och framförallt våra klienter!

Pris från: 1 750 kr

Ansiktsbehandling Boost

60 minuter

Det här är behandlingen för dig som känner dig torr och livlös i huden, som behöver rikligt med fukt. Här ligger fokus på att återfukta huden och ”fylla ut”. Vi ger nytt liv till din hud helt enkelt!

I behandlingen ingår:
Rengöring, hudanalys, peeling, massage, inslussning av mask med hjälp av ultraljud och avslutande produkter.

Pris: 1000 kr

Örtpeeling

60 minuter

Örtpeelingar är ett framgångsrikt beprövad, naturlig peeling metod för hudföryngring baserad på en blandning av rena örter. Dess naturliga komposition är helt fri från kemiska ämnen, syntetiska bindemedel och slipmedel, utan några toxiska biverkningar.
Denna naturliga blandning innehåller proteiner, kolhydrater, vitaminer, enzymer, phytohormoner, mineralsalter, tanniner och spårämnen.

Örtpeelingen behandlar:

 • Quick fix för lyster, glow och fräschör
 • Specifik fukt- och vitamin behandling
 • Detox och utrensande för att klargöra och rena huden från slagg och giftämnen
 • Anti-age, högteknologiska produkter tillsammans med örter för kraftig cellregenererande effekt
 • Pigmentskador, solskador och postinflammatoriska hyperpigmenteringar
 • Läkande egenskaper för tex akne, eksem och rosacea

Pris: 1 250 kr/behandling
Kur 4 beh. 4000 kr

Örtpeeling Advanced

60 minuter

En behandling som ger ett kraftfullt korrigerande och långvarigt resultat för de tuffaste och mest svårbehandlade hudtillstånden.

Då C-peel är en effektiv problemlösare krävs noggrann konsultation. Planering, behandling och hemvård är tre viktiga steg för lyckad behandling och resultat.
Viktigt är att lyssna på de råd du får av din hudterapeut och noga följa anvisningar om hemvårdsprodukter.

Dag 1: Örtpeeling Advanced behandling på salong
Dag 2-4: Hemvård
Dag 2-4: Huden börjar flagna
Dag 5: Återbesök

Örtpeelingen behandlar:

 • Grov hud (förstorade porer, förlorad elasticitet)
 • Pigment skador (åldersfläckar, solskador, postinflammatoriska hyperpigmenteringar mm)
 • Ärr (akneärr, skador, operationärr mm)
 • Aknerelaterad hud (inflammationer, kvisslor, milier, talgreglering m.m.)
 • Åldrande hud (linjer, rynkor, elasticitet, spänst, lyster och stöd)
  Pris: 3000 kr
  OBS! Konsultation krävs innan. En uppföljande behandling ingår i priset, 60 minuter + 30 minuter. Hemvårdsprodukter krävs!

Tillvalstjänst - Age repair peel off mask

15 minuter

Age repair peel off mask har en åtstramande effekt som ger massa lyster och hjälper till att lugna huden samt minskar synliga tecken av hudåldrande. Fullproppad med antioxidanter som C-vitamin och A-vitamin slussas dom aktiva ingredienserna ner i huden där dom kan arbeta som mest effektivt. Kan läggas till i alla ansiktsbehandlingar.

Pris: 160 Kr

Tilläggstjänst - Borttagning av hudflikar/leverfläckar

15 minuter

Lägg till i din ansiktsbehandling.

Med hjälp av plasmaljus tar man bort de oönskade fläckarna/ hudflikarna. Efter behandlingen kommer det att bildas en sårskorpa som efter ca 8 dagar kommer att falla av naturligt. Det är viktig att efter behandlingen inte pilla eller utsätta området för någon fukt eller värme, det gäller alltså att undvika sol, svettning, bastu och ångbad.

Pris: 500 kr

Borttagning av hudflikar/leverfläckar/åldersfläckar (fibrom)

30 minuter

Med hjälp av plasmaljus tar man bort de oönskade fläckarna/hudflikarna. Efter behandlingen kommer det att bildas en sårskorpa som efter ca 8 dagar kommer att falla av naturligt. Det är viktig att efter behandlingen inte pilla eller utsätta området för någon fukt eller värme, det gäller alltså att undvika sol, svettning, bastu och ångbad.

Pris: 1000 kr

Microbotox

60 min

Microbotox är en ansiktsbehandling där vi med hjälp av flera små nålar stämplar in mikroskåpiska mängder botox i huden tillsammans med en coctail av vitaminer och aminosyror. Behandlingen påverkar våra fina muskler och muskeländar som fäster i huden. Det är även dessa muskler som reser håret så kallat ”gåshud” samt hjälper till att reglera hudens svett- och oljeproduktion. Resultatet av detta blir en fantastisk glow med reducering av fina linjer och porer samt en minskad oljeproduktionen.

Perfekt för dig som kanske inte vill ta steget att göra en fullständig botoxbehandling eftersom du fortfarande kommer kunna röra ansiktet som vanligt då den enbart minskar kraften av den oönskade mimiken. Behandlingen är även utmärkt för den som vill ha massa Glow samt förebygga och motverka ålderstecken men även minska talgproduktionen och porerna.

Effekter av behandlingen:

 • Förbygger och motverkar fina linjer och rynkor
 • Ger ett fantatstiskt glow!
 • Minskar talgproduktionen
 • Stimulerar kollagenproduktionen
 • Har en porsammandragande effekt

Tilläggstjänst - Syra pensling

15 minuter

Denna behandlingen lägger du till vid en redan bokad ansiktsbehandling. Syror hjälper till att stimulera den egna cellproduktionen, är exfolierande, ger lyster och hjälper till att behandla akne, förstorade porer, rynkor, linjer, torrhet, förlorad spänts och pigmenteringar.

Pris: 300 kr

YourBoost

90 minuter

Perfekt första gångs behandling för din nya boost!

Många av oss sitter hemma, jobbar framför datorer, eller kommer inte ut i den utrsträckningen vi brukar. Vi märker att flera känner sig glåmiga och trötta. För er har vi tagit fram YourBoost.

Vi skräddarsyr en behandlingsplan bara för dig där vi börjar med en underbar ansiktsbehandling och lär känna din hud på bästa sätt. Därefter har vi en utförlig konsultation med vidare planering samt produktrådgivning.

I ansikstbehandlingen ingår allt som behövs för att du omedelbart ska känna dig pigg, fräsch och redo för en ny boost: Rengöring, ansiktsvatten, personligt anpassad kemisk peeling, frans- och brynfärgning samt formning av bryn (valfritt), serum, ansiktsmask, dekolltagemassage, avslutande produkter samt en utförlig konsultation med vidare planering samt produktrådgivning.

Pris: 1250 kr

Skönhetssalong Uppsala

Alltid nöjd!

Alltid lika nöjd – både med resultatet och bemötandet. Rekommenderas!
Karin Flyckt

Skönhetssalong Uppsala

Bästa salongen i Uppsala

Alltid så fint bemötande. Janine är så professionell och har en enorm erfarenhet. Jag litar på henne till 100%. Jag är alltid så nöjd efter varje besök!
Anna Björkholm

Skönhetssalong Uppsala

Proffsigt!

Proffsigt och kände mig väl omhändertagen, kommer tillbaka.
Maria Pettersson

Skönhetssalong Uppsala

Förändrat mitt liv!

Jag har gått till Janine och Linnea inte ens ett år men känns som om det förändrat mitt liv! Jag har varit lite rädd och skeptisk till skönhetsvård men jag har blivit så otroligt väl omhändertagen.
Chris Coulter

Så går det till

The Beautyculture Way

Skönhetssalong Uppsala

Du bokar tid

Inled med att boka en första konsultation där vi kan gå igenom dina unika behov. 

Skönhetssalong Uppsala

Konsultation

Under konsultationen berättar du om dina förväntningar och vi presenterar en lämplig behandling. 

Skönhetssalong Uppsala

Behandling utförs

Du är i trygga händer under hela behandlingen och tas om hand om auktoriserade experter. 

Skönhetssalong Uppsala

Du blir nöjd!

Grattis! Nu kan du njuta av resultatet. 

 • Få tips och inspiration för vacker hy!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

Kom igång med din behandling

Upptäck ditt bästa jag.

Boka en rådgivning hos Beautyculture by Janine idag.