Kemisk peeling Uppsala

Kemisk peeling

Kemisk peeling

En kemisk peeling är inte namnet på en behandling, utan ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer där man använder sig av olika syror som appliceras på huden. Syrorna avlägsnar det yttersta hudlagret och ger huden ett litet lyft och massa lyster.

Ju äldre man blir, desto långsammare förnyas cellerna i huden. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt cellförnyelsen. Det man vill uppnå med en kemisk peeling är en förbättring (t.ex. av hudstrukturen, acne, orenheter, pigmenteringar mm.) samt föryngring av huden.

Är du osäker på vilken behandling som är bäst för dig? Boka en konsultation så hjälper vi dig att göra upp en behandlingsplan efter dina behov.

Kemisk peeling Uppsala

Behandlingar

PRX-T33

30 minuter

PRX-T33 är en nålfri behandling som klassas som den nya generationens TCA peeling. Behandlingen har ingen återhämtningstid och fungerar för alla hudtyper och åldrar. Dessa aktiva ingredienser interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden både direkt och på sikt.

Den orsakar ingen frosting och kan användas under alla årstider utan risk för komplikationer. Behandlingen är näst intill smärtfri och orsakar väldigt lite fjällning.

PRX-T33 behandlar rynkor, förlorad spänts, pigmenteringar och ärr

I behandlingen ingår också en lyxig, ocklusiv mask gjord av biocellulosa för att förstärka penetrationen av de aktiva ingredienserna. Fullspäckad med fina ingredienser så som hyaluronsyra, allantoin och collagen ger den din hud massivt med fukt samtidigt som huden lugnas och torrhetslinjer mjukas upp.

Pris: 1 995 kr/behandling
Kur 4 beh. 5000 kr

Mela peel forte

45 minuter

Mela Peel Forte är en mycket effektiv kemisk peel för att behandla all sorts pigmentering som bland annat melasma. Högkoncentrerad formula med en kombination av effektiva ingredienser ger en uppljusande effekt, utjämnande hudton, minskade linjer, klarare hy och ett vackert lyster.

Behandlingen utförs i en kur om 2-3 behandlingar med en månads intervall. 2:a behandlingen och resterande kostar 1800kr/st. Alla hudtyper kan genomgå behandlingen. I behandlingen ingår även en Mela cream som du kommer att använda för att fortsätta behandlingen hemma. (värde 1100kr)

Pris: 1:a behandlingen 2 800 kr
Därefter 1800kr

Örtpeeling

45 minuter

Örtpeelingar är ett framgångsrikt beprövad, naturlig peeling metod för hudföryngring baserad på en blandning av rena örter. Dess naturliga komposition är helt fri från kemiska ämnen, syntetiska bindemedel och slipmedel, utan några toxiska biverkningar.
Denna naturliga blandning innehåller proteiner, kolhydrater, vitaminer, enzymer, phytohormoner, mineralsalter, tanniner och spårämnen.

Örtpeelingen behandlar:

 • Quick fix för lyster, glow och fräschör
 • Specifik fukt- och vitamin behandling
 • Detox och utrensande för att klargöra och rena huden från slagg och giftämnen
 • Anti-age, högteknologiska produkter tillsammans med örter för kraftig cellregenererande effekt
 • Pigmentskador, solskador och postinflammatoriska hyperpigmenteringar
 • Läkande egenskaper för tex akne, eksem och rosacea

Pris: 1 200 kr/behandling
Kur 4 beh. 4000 kr

Milk peel

60 minuter

Milk Peel är en kraftfull kemisk peeling som innehåller 50% glykolsyra, 10% mjölksyra och 4% salicylsyra. Behandlingen boostar din egen kollagenproduktion, förbättrar hudens lyster, jämnar ut hudtonen, reglerar fet hud och vidgade porer samt mjukar upp fina linjer och rynkor.

Behandlingen passar alla hudtyper och är perfekt att göra på din lunch eller på väg hem från jobbet. Görs med fördel i en kur om 3-5 behandlingar med 2 veckors intervall beroende på förväntat resultat.

I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, milk peel, portömning och avslutande mask.

Pris från: 1 700 kr
Kur 4 beh. 4000 kr

Örtpeeling advanced

60 minuter

En behandling som ger ett kraftfullt korrigerande och långvarigt resultat för de tuffaste och mest svårbehandlade hudtillstånden.

Då C-peel är effektiv problemlösare krävs noggrann konsultation. Planering, behandling och hemvård är tre viktiga steg för lyckad behandling och resultat.
Viktigt är att lyssna på de råd du får av din hudterapeut och noga följa anvisningar om hemvårdsprodukter.

Dag 1: Örtpeeling Advanced behandling på salong.
Dag 2-4: Hemvård
Dag 3-4: Huden börjar flagna
Dag 5: Återbesök

Behandlar:

 • Grov hud (förstorade porer, förlorad elasticitet)
 • Pigment skador (åldersfläckar, solskador, postinflammatoriska hyperpigmenteringar mm)
 • Ärr (akneärr, skador, operationärr mm)
 • Aknerelaterad hud (inflammationer, kvisslor, milier, talgreglering m.m.)
 • Åldrande hud (linjer, rynkor, elasticitet, spänst, lyster och stöd)Pris: 3000 kr
  OBS! Konsultation krävs innan. En uppföljande behandling ingår i priset, 60 minuter + 30 minuter. Hemvårdsprodukter krävs!

Cosmelan

Cosmelan®, är en ledande professionell depigmenteringsmetod som används i hela världen för att behandla pigmentfläckar även de svåraste och mest envisa.

Utmärkta resultat på kort och lång sikt tack vare den unika och dubbla verkningsprocessen: korrigerande och reglerande. De synliga fläckarna tas bort och samtidigt verkar metoden även på orsaken till problemet och reglerar överproduktionen av pigment för att förhindra att fläckarna återkommer. Perfekt för svår behandlad melasma!

Alumier MD Exclusive Peel

AlumierMD Exclusive Peel är nästa generationen av kliniska hudbehandlingar!

AlumierMD har flera olika peels, var och en med en unik blandning av de senaste vetenskapliga ingredienserna, ditt AlumierMD-proffs kommer att skräddarsy ditt behandlingsprogram för att hjälpa till att rikta in sig på specifika hudproblem oavsett om det är åldrande, pigmenteringar, känslighet eller akne. Behandlingen sker i flera steg där olika boosters och accelators hjälper till att förbättra effekten av din behandling. I AlumierMD Exlusive peel ingår ett post treatment kit med produkter som du ska använda efter behandlingen. Alla AlumierMD behandlingar är skräddarsydda efter din hud och kommer att göra att du känner dig strålande och får en mer balanserad hud.

I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, balancing lotion, hudförberedande mask, kemisk peeling, booster, accelerator, avslutande produkter, produkt rekommendationer anpassat för dig samt ett post treatment kit med produkter för hemmavård efter behandlingen.

Kemisk peeling Uppsala
Skönhetssalong Uppsala

Alltid nöjd!

Alltid lika nöjd – både med resultatet och bemötandet. Rekommenderas!
Karin Flyckt

Skönhetssalong Uppsala

Bästa salongen i Uppsala

Alltid så fint bemötande. Janine är så professionell och har en enorm erfarenhet. Jag litar på henne till 100%. Jag är alltid så nöjd efter varje besök!
Anna Björkholm

Skönhetssalong Uppsala

Proffsigt!

Proffsigt och kände mig väl omhändertagen, kommer tillbaka.
Maria Pettersson

Skönhetssalong Uppsala

Förändrat mitt liv!

Jag har gått till Janine och Linnea inte ens ett år men känns som om det förändrat mitt liv! Jag har varit lite rädd och skeptisk till skönhetsvård men jag har blivit så otroligt väl omhändertagen.
Chris Coulter

Så går det till

The Beautyculture Way

Skönhetssalong Uppsala

Du bokar tid

Inled med att boka en första konsultation där vi kan gå igenom dina unika behov. 

Skönhetssalong Uppsala

Konsultation

Under konsultationen berättar du om dina förväntningar och vi presenterar en lämplig behandling. 

Skönhetssalong Uppsala

Behandling utförs

Du är i trygga händer under hela behandlingen och tas om hand om auktoriserade experter. 

Skönhetssalong Uppsala

Du blir nöjd!

Grattis! Nu kan du njuta av resultatet. 

 • Få tips och inspiration för vacker hy!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

Kom igång med din behandling

Upptäck ditt bästa jag.

Boka en rådgivning hos Beautyculture by Janine idag.