Trådlyft Uppsala

Trådlyft

Vad är PDO-trådar? 

Trådlyft är ett minimalt invasivt förfarande med upplösbara PDO-trådar (Polydioxanone-trådar som har används för suturer i över 20 år) och som bryts ner naturligt av kroppen över tid. PDO-trådlyft är avsett att för att föryngra och förbättra ansiktsstrukturen, vilket ger samma fördelar som ett ansiktslyft men utan behov av operation. Hudens läkningsprocess startar direkt under behandlingen i samband med att man för in nålarna (mekanisk stimulus) och pågår under flera månader, detta resulterar i hög produktion av kollagen och elastin, ökning av mikrocirkulation och förbättring av hudelasticiteten.

Förutom den omedelbara uppsträckande effekten verkar trådarna på lång sikt med en ökad kollagenproduktion vilket förbättrar hudstrukturen. De estetiska effekterna av dessa trådar sitter från 1-2 år, men tiden varierar mest beroende på hur många trådar och vilket av materialen som används. Det beror även på livsfaktorer som exempelvis träning, solning och rökning. Eftervården är även mycket viktig att följa för att ge trådarna bästa möjliga förutsättningar att läka in i huden.

Det är inte ovanligt att du under den första tiden ser något ”överkorrigerad”, alternativt asymmetriskt, ut. Dessa skillnader jämnar ut sig. Du kan också uppleva gropar, “dimples”, vid insticksstället den första tiden. Veckorna efter behandling bör du undvika tandkirurgi eller tandundersökning samt undvika ansikts- och skönhetsbehandlingar.

Trådlyft PDO Trådar
105 minuter
Från 4950 SEK

Trådlyft Uppsala

Alltid nöjd!

Alltid lika nöjd – både med resultatet och bemötandet. Rekommenderas!
Karin Flyckt

Bästa salongen i Uppsala

Alltid så fint bemötande. Janine är så professionell och har en enorm erfarenhet. Jag litar på henne till 100%. Jag är alltid så nöjd efter varje besök!
Anna Björkholm

Proffsigt!

Proffsigt och kände mig väl omhändertagen, kommer tillbaka.
Maria Pettersson

Förändrat mitt liv!

Jag har gått till Janine och Linnea inte ens ett år men känns som om det förändrat mitt liv! Jag har varit lite rädd och skeptisk till skönhetsvård men jag har blivit så otroligt väl omhändertagen.
Chris Coulter

Så går det till

The Beautyculture Way

Du bokar tid

Inled med att boka en första konsultation där vi kan gå igenom dina unika behov. 

Konsultation

Under konsultationen berättar du om dina förväntningar och vi presenterar en lämplig behandling. 

Behandling utförs

Du är i trygga händer under hela behandlingen och tas om hand om auktoriserade experter. 

Du blir nöjd!

Grattis! Nu kan du njuta av resultatet. 

  • Få tips och inspiration för vacker hy!
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt

Kom igång med din behandling

Upptäck ditt bästa jag.

Boka en rådgivning hos Beautyculture by Janine idag.